• Kwaliteitsschilder
  • Van kleine tot grote projecten
  • Meer dan 65 jaar ervaring
Binnenschilderwerk Storms

Binnenschilderwerk

Goed en strak schilderwerk is belangrijk voor de uitstraling van uw woonkamer, slaapkamer, keuken of kantoor. Een ervaren schilder zorgt ervoor dat uw huis of bedrijf weer de uitstraling krijgt zoals voorheen of zelfs een compleet nieuwe look krijgt. Denk hierbij aan het schilderen van bijvoorbeeld wanden, plafonds, ramen, deuen, kozijnen of behangwerk. 

Buitenschilderwerk

Na verloop van tijd heeft de buitenkant van uw woning of bedrijfspand onderhoud nodig. Uw schilder weet precies welke stappen hij moet nemen om ervoor te zorgen dat de buitenkant er weer uitziet zoals voorheen en hij helpt u hier graag mee. Het buitenschilderwerk kan ook in de winter plaatsvinden. Uw huis of bedrijfspand wordt dan indien nodig ingepakt en verwarmd.

Kleuradvies

Schildersbedrijf Storms adviseert u graag in uw kleurkeuze. Het is ook mogelijk om door middel van kleurenvisualisatie een passend advies te geven. Uw project wordt dan digitaal ingekleurd om u een indruk te geven van een bepaald kleurgebruik. Als u hier gebruik van wilt maken, dan zijn er kosten aan verbonden. Deze kosten worden bij de daadwerkelijke uitvoering verrekend. 

Wilt u uw huis of kantoor een nieuwe kleur geven, maar heeft u totaal geen idee welke kleur precies bij uw interieur past? Laat het dan over aan de ervaren schilders van Schildersbedrijf Storms. Neem
contact op via 045 541 31 54 voor kleuradvies.

Schildersbedrijf Kerkrade1 Schildersbedrijf Kerkrade2 Schildersbedrijf Kerkrade3

Partners